Wellness – Hotel

A Holiday Club Hévíz Apartman Hotel wellnessében a felfrissülés és a megújulás várja. Szauna-Wellness törölközőjét, valamint fürdőköpenyét már bekészítettük apartmanjába.

 

 

Belső medencénk 27C fokos feszített víztükre és víz alatti világítása nemcsak a felüdülésre vágyókat hívogatja,  az ellenáramoltató sodrásában a sportos kihívást kedvelők is úgy érzik magukat, mint hal a vízben.

uszoda-holiday-club-apartman

 

 

Pezsgőfürdőnkben hangulatos világítás mellett kényeztetheti izmait a 37C fokos meleg vízben, miközben az erős vízsugarak jótékony masszázzsal frissítik vérkeringését.

pezsgofurdo-holidayclubheviz

 

Szaunavilágunkban a 87 Celsius fokos finn szaunában az izzadás nagyon alapos, de kíméletes testtisztítást eredményez, bőre megtisztul, fellélegzik. A heti rendszeres szaunaszeánsz alkalmával sörös, mézes, mentás és rebarbarás felöntéseket próbálhatnak ki. Infra szaunánk jótékony hatásai között szerepel az erős méregtelenítő és bőrszépítő hatás, de emellett remek immunerősítő és még az alakformálásban is a segítségünkre lehet.

szauna-holidayclubheviz

 

A Merülőmedence 12C fokos jéghideg vizét az igazán bátrak és edzettek próbálják ki a forró szauna után.

 

 

A 48C fokos illatos gőzfürdőben hangulatvilágítás és az eukaliptusz aroma jótékony hatása várja Önt, hogy tüdejét és légzőszerveit megtisztítsa.

gozfurdo-holiday-club-apartman

 

 

Masszázs kezeléseink széles választékából meg fogja találni az igényeinek leginkább megfelelőt, legyen az svéd-, aroma-, sport-, vagy gyógymasszázs. A forró szauna után próbálják ki.

massazs-holiday-club-apartman