Félpanziós étkezés

Az Önök igényeinek minél magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében szolgáltatásaink körét 2020. július 1-től félpanziós étkezési lehetőséggel (ebéd vagy vacsora) bővítettük.

A félpanzió nem tartalmazza a reggelit.

A félpanziót partner éttermünkben, a nagy múlttal rendelkező hévízi Kocsi Csárdában van lehetőség igénybe venni. Az étterem a hévízi Nagyparkolóban található., apartman hotelünktől kb. 800 méterre.

A félpanziót naponta 12.00 – 21.00 óra között fogyaszthatja el a félpanziós étlapról választva. A félpanziós étkezés tartalma: 1 leves, 1 főétel körettel, savanyúság az önkiszolgáló salátabüféről és 1 desszert.

Ön szabadon dönthet arról, hogy a félpanziót ebédidőben vagy vacsora időben szeretné igénybe venni. A döntését a pihenés ideje alatt nem kell előre jelezni sem a recepción, sem az étteremben, csupán a félpanziós kártyáját vigye magával az étkezéshez. Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön pihenéséhez, így a napi programjától függően változtathatja, hogy melyik napszakban kívánja elfogyasztani étkezését.

A félpanzió ára 3 390 Ft / fő / alkalom.

Amennyiben szeretné a félpanziós ellátást kérni, az online foglalás során plusz szolgáltatásként tegye hozzá a szobafoglaláshoz és együtt rendelje meg vagy e-mailes, telefonos foglaláskor jelezze kollégáinknál.

A félpanziót természetesen érkezéskor a helyszínen is jelezheti a recepción. A félpanziót nem kötelező a teljes tartózkodás idejére kérni, Ön döntheti el, hogy hány alkalommal szeretné igénybe venni.