Hírek


Tisztelt Klubtagunk!

A 2020/2021-ben kialakult vírushelyzet miatt igénybe nem vett üdülési hetek felhasználására, határidő nélkül biztosítunk lehetőséget minden ügyfelünk számára.

A heteket, kizárólag az eredetivel azonos szezonú hétre lehetséges cserélni.

Az igénybevétel feltétele az előzetes időpont egyeztetés a recepcióval, valamint, hogy sem a foglalás, sem pedig az igénybevétel időpontjában nem lehet lejárt határidejű tartozás a szerződésen nyilvántartásunkban.

Kérjük, hogy a fentiek figyelembevételével tervezze meg jövőbeni utazását!


Üdülési hete alatt lehetősége van kedvezményesen főétkezést (ebéd vagy vacsora) igénybe venni, melyet a hévízi nagyparkolóban lévő Kocsi Csárdában fogyaszthat el. A félpanziós ebéd vagy vacsora étkezés ára 3 390 Ft/fő/alkalom.

Igényét jelezze a recepción és kollégáink minden további kérdésben felvilágosítást adnak.

A hetek kezdődátuma minden évben eltérhet, ezért kérjük ellenőrizze! A pontos kezdődátumot mindig megtalálja a díjbekérőjén, de a honlapon közzétett üdülési naptár segítségével is ellenőrizheti.

A pandémia okozta turisztikai válsághelyzet miatt, a 2021-es évtől, a Holiday Club Villába szóló üdülési heteket a Holiday Club Apartman Hotelben lehet igénybe venni, melyhez a szerződésben szereplő eredetivel azonos típusú apartmant biztosítunk. Megértésüket köszönjük!