Hírek


Friss információ

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2021. október 16.-tól, várhatóan 2022. január 25.-ig felújítási munkálatokat végeznek szállodánkban, hogy megszépülve várhassuk kedves vendégeinket!

A felújítási munkálatok a főbejárat előtti területet, valamint a wellness részleget érintik, miközben szállodánk folyamatosan üzemel.
A főbejárat előtti terület új burkolatot kap és akadálymentes közlekedést biztosít majd. A munkálatok idején a főbejáratot és az épület előtti parkolókat nem lehet majd használni. Ez azt jelenti, hogy az épületbe belépni csak hátulról, a kert felőli bejáraton lehet. A parkolás megkönnyítése érdekében az épület alatti mélygarázs ill. a ca. 200 méterre lévő teremgarázshelyek használatát térítésmentesen elérhetővé tesszük, de fontos tudni, hogy parkolóhelyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A wellness részleg a felújítási munkálatok miatt ZÁRVA tart.

Tekintettel arra, hogy az Ön üdülési hete esetleg arra az időszakra esik, amikor ezek a munkák zajlanak, amik bizonyos időszakokban zajjal és porral járhatnak, kérjük Önt, hogy indulása előtt mérlegelje, hogy vállalja-e ezeket a kényszerű kellemetlenségeket. Ha úgy döntene, hogy idei hévízi üdülését inkább egy másik időpontban venné igénybe, örömmel állunk rendelkezésére és egy új időpontot biztosítunk Önnek, természetesen díjmentesen.

Várjuk szíves visszajelzését üdülési hetének kezdete előtt és reméljük, hogy a felújítás eredménye elnyeri majd a tetszését és még hosszú évekig üdvözölhetjük Önt és kedves családját szállodánkban!

Hévíz, 2021.10.08.

Szalma Alexandra
Szállodaigazgató


Tisztelt Klubtagunk!

A 2020/2021-ben kialakult vírushelyzet miatt igénybe nem vett üdülési hetek felhasználására, határidő nélkül biztosítunk lehetőséget minden ügyfelünk számára.

A heteket, kizárólag az eredetivel azonos szezonú hétre lehetséges cserélni.

Az igénybevétel feltétele az előzetes időpont egyeztetés a recepcióval, valamint, hogy sem a foglalás, sem pedig az igénybevétel időpontjában nem lehet lejárt határidejű tartozás a szerződésen nyilvántartásunkban.

Kérjük, hogy a fentiek figyelembevételével tervezze meg jövőbeni utazását!


Üdülési hete alatt lehetősége van kedvezményesen főétkezést (ebéd vagy vacsora) igénybe venni, melyet a hévízi nagyparkolóban lévő Kocsi Csárdában fogyaszthat el. A félpanziós ebéd vagy vacsora étkezés ára 2 590 Ft/fő/alkalom.

Igényét jelezze a recepción és kollégáink minden további kérdésben felvilágosítást adnak.

A hetek kezdődátuma minden évben eltérhet, ezért kérjük ellenőrizze! A pontos kezdődátumot mindig megtalálja a díjbekérőjén, de a honlapon közzétett üdülési naptár segítségével is ellenőrizheti.

A pandémia okozta turisztikai válsághelyzet miatt, a 2021-es évtől, a Holiday Club Villába szóló üdülési heteket a Holiday Club Apartman Hotelben lehet igénybe venni, melyhez a szerződésben szereplő eredetivel azonos típusú apartmant biztosítunk. Megértésüket köszönjük!

Újdonság!

2020. július 1-től új szolgáltatással bővült kínálatunk. Üdülési hete alatt lehetősége van kedvezményes áron déli menü étkezést rendelni.