Golfozás Hévizen és a környéken

Portfolio Description

  A golf nemcsak ütögetések sorozatából áll, hiszen ez a sport igazi koncentrációt és fizikai erőnlétet igényel.
  Hatása pedig nemcsak izomlázban mérhető, hiszen pár órás golfozás után a teljesen kitisztult gondolatokkal akár a lehetetlennek tűnő hétköznapi gondokra is könnyebben megtalálhatja a megoldást.
  Egy golfnyaralás akkor igazán tökéletes, ha több közeli páyát is kipróbálhatunk, miközben az esti felfrissülésre vágyó tagjainkat szállodánkban kényeztethetjük.
  Ezt nyújtja Önnek a Holiday Club Hévíz és a Holiday Club Villa, melyek elkötelezettek a golfsport iránt. Apartmanszállodánk elhelyezkedése miatt kiváló választás a golfsport szerelmeseinek, hiszen a környéken elhelyezkedő golfpályákat összekötő egyenesek metszéspontjában fekszik, wellnessrészlegünkben pedig felfrissülhetnek egy jóleső fáradtsággal járó golfjáték után.
  A közeli golfpályákkal olyan partneri kapcsolatot szeretnénk kialakítani, hogy golfozó vendégeink ne csak szállodánk kedvező fekvéséből, áraiból és speciális wellness szolgáltatásaiból profitáljanak, hanem a partner klubok szolgáltatásaiból is kedvezményeket kaphassanak. Tee time, speciális golfmasszázs és autó transzfer a pályákra a recepción foglalható.

  Hévíz – Lotus Therme Golf (3 perc autóval)
  Ez 6 lyukú pitch and put par 3-as gyakorlópálya kiváló lehetőséget nyújt kezdőknek a golf alapjaival való ismerkedésre, aktív játékosoknak pedig a rövid játék javítására. Fedett driving range. Golfoktatás előjegyezhető.
  Zalacsány – Zalacsány Golf Club (8 perc)
  A hazai golfosok már régóta várják a Robert Trent Jones jr. által tervezett golfpálya megnyitását, idén egyelőre 9 szakasszal és driving range-el. Golfoktatás előjegyezhető.
  Balatongyörök – Golf Club Imperial (15 perc)
  Ez hangulatos fairway-ekkel hívogató dimbes-dombos, gyönyörű balatoni panorámát kínáló 9 lyukú pálya, ahol driving range, golfoktatás és a klubházban egy kiváló konyhájú étterem is elérhető.
  Bükkfürdő – Birdland Golf Club (40 perc)
  Magyarország első színvonalas, nemzetközileg minősített 18 lyukú championship golfpályája a magyar és a külföldi golfozók körében is nagyon népszerű. A szépségéről Európa-szerte ismert, 7 tóval kiépített pálya több, mint 100 hektáron terül el. Driving range, golfoktatás elérhető.
  Balatonudvari – Royal Balaton Golf & Yacht Club (45 perc)
  Ez a dombokkal, szakadékokkal, vízakadályokkal, rafinált greenekkel tarkított 18 lyukú versenypálya csodálatos balatoni panorámát kínál. Minden golfos számára kihívás. különösen, ha a szél is játszik. Driving range, klubház étteremmel és golfoktatás elérhető.
  Zirc-Szarvaskút – Forest Hills Colf & Tennis Club (55 perc)
  A Bakony természeti szépsége öleli körbe ezt a hazánkban egyedülálló golfpályát. 9 pályaszakaszt építettek a tervezők, de úgy, hogy két elütési helyről is megjátszhatjuk mindet, ami 18 kihívást jelentő szakaszt jelent számunkra, miközben a szelet sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Kiváló driving range, étterem és golfoktatás várja a különlegességet kedvelő játékosokat.