Gyógyászati kezelések

Portfolio Description

    Ha hosszabb időre érkezik és a gyógyászati kezelések, terápiák után szabadidejét egy barátságos légkörben szeretné eltölteni, akkor Hévíz belvárosában, az Attila utcában fekvő Holiday Club Villa az igazán praktikus választás, ahonnan a Tófürdő egy könnyű sétával elérhető.

    Konyhával is felszerelt és komfortosan berendezett, 29-45 m2 közötti alapterületű apartmanjaink az önellátás lehetőségét nyújtják Önnek, ahol a jakuzzi és a szauna mellett az otthona megszokott kényelmét és melegét is megtalálja.

    A hévízi gyógykezelések és terápiák, járóbeteg ellátási formában is igénybe vehetők társadalombiztosítási támogatással, melyről részletes információt családorvosától kérhet.

    A hévízi gyógykúra általában két hetes, lényege, hogy a felhalmozott tudományos tapasztalatoknak, az évszázados orvosi gyakorlatnak megfelelően állítják be az egyénre szabott gyógyító fürdőzést.

    A hévízi gyógyvíz elsősorban a mozgásszervi megbetegedések, ezen belül a reumatológiai, ortopédiai, mozgásszervi műtéteket és baleseteket követő utókezelésre szoruló esetekben alkalmazható, de idült nőgyógyászati és bőrgyógyászati betegség kiegészítő gyógykezelésére is kiválóan alkalmas.