Hévizi programok

Bővebb leírás

Hévízi-tó – A több ezer éves tőzegfenekű gyógytavat egy 38 m mélyen fekvő forrásbarlang több, ásványi anyagokban gazdag, hideg és a meleg vizű forrásai táplálják. A 410 literes másodpercenkénti vízhozam mellett a tó vize három nap alatt teljesen kicserélődik. A feltörő víz hőmérséklete a forrásnál 38,5 oC, a tó hőmérséklete 24-38 oC között ingadozik, az évszakok időjárásainak megfelelően, ezért még télen is alkalmas a fürdőzésre. A víz nyugtató, ugyanakkor felfrissítő hatása mellett az egyenletes vízáramlás enyhe masszázsként hat a fürdőzőkre. Egyedi környezete miatt az élővilága igen különleges, gyönyörű látvány a tóba telepített vörös tündérrózsa, ami még késő ősszel is virágzik.

Belépőjegyek a recepción is kaphatók.

Segway TúrákA Segway Hévízen a mozgás új forrása

Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt.

A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják  számításukat, ha velünk túráznak. Az eredeti amerikai segway páratlan élményt nyújt! Nem is hinnék, milyen egyszerű kezelni!

Foglalás a recepción.

Hévízi Termelői Piac – A régi idők hangulatát idézve kedden, csütörtökön és szombaton a hévízi Nagyparkoló mögötti terület árusokkal telik meg. Alkalmanként autentikus erdélyi zenék kíséretében méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok termékeivel találkozhat a látogató.

Jégpálya – A fedett, kivilágított jégpálya 2015. március 15-ig minden nap üzemel. Nyitva tartás naponta 17:00-19:45 között.

Kenutúra a Hévíz-patakon szombatonként, 10.00 órától, túravezetővel

Bejelentkezés a túrát megelőző szerdáig szükséges. (minimum 10 fő)

Részvételi díj: 4500 Ft / fő

Minden korosztály számára. Sportos öltözet ajánlott. Bővebb információ a recepción.