Wellness & Spa

Portfolio Description

  A Holiday Club Hévíz wellnessben a felfrissülés és a megújulás várja. Szauna-Wellness törölközőjét, valamint fürdőköpenyét már bekészítettük apartmanjába.

  Belső medencénk feszített víztükre és víz alatti világítása nemcsak a felüdülésre vágyókat hívogatja,  az ellenáramoltató sodrásában a sportos kihívást kedvelők is úgy érzik magukat, mint hal a vízben.

  Pezsgőfürdőnkben hangulatos világítás mellett kényeztetheti izmait a meleg vízben, miközben az erős vízsugarak jótékony masszázzsal frissítik vérkeringését.

  A Szaunavilágunkban a 87 Celsius fokos finn szaunában az izzadás nagyon alapos, de kíméletes testtisztítást eredményez, bőre megtisztul, fellélegzik. A heti rendszeres szaunaszeánsz alkalmával sörös, mézes, mentás és rebarbarás felöntéseket próbálhatnak ki.

  A Merülőmedence jéghideg vizét az igazán bátrak és edzettek próbálják ki a forró szauna után.

  A Török gőzfürdőben hangulatvilágítás és az eukaliptusz aroma jótékony hatása várja Önt, hogy tüdejét és légzőszerveit megtisztítsa.

  Masszázs kezeléseink széles választékából meg fogja találni az igényeinek leginkább megfelelőt, legyen az svéd-, aroma-, sport-, vagy gyógymasszázs. A forró szauna után próbálják ki.