Wellness szolgáltatások

A Holiday Club Hévíz Apartman Hotel wellnessében a felfrissülés és a megújulás várja. Szauna-Wellness törölközőjét, valamint fürdőköpenyét már bekészítettük apartmanjába.

Belső medencénk 27C fokos feszített víztükre és víz alatti világítása nemcsak a felüdülésre vágyókat hívogatja, az ellenáramoltató sodrásában a sportos kihívást kedvelők is úgy érzik magukat, mint hal a vízben.

Pezsgőfürdőnkben hangulatos világítás mellett kényeztetheti izmait a 37C fokos meleg vízben, miközben az erős vízsugarak jótékony masszázzsal frissítik vérkeringését.

Szaunavilágunkban a 87 Celsius fokos finn szaunában az izzadás nagyon alapos, de kíméletes testtisztítást eredményez, bőre megtisztul, fellélegzik. A heti rendszeres szaunaszeánsz alkalmával sörös, mézes, mentás és rebarbarás felöntéseket próbálhatnak ki.

Infraszaunánkat azon vendégeink is igénybe tudják venni, akiknek egészségi állapotuk miatt a finn szauna magas hőmérséklete kockázattal járna, így ők is élvezhetik a szaunázás pihentető élményét.

A 48C fokos illatos gőzfürdőben hangulatvilágítás és az eukaliptusz aroma jótékony hatása várja Önt, hogy tüdejét és légzőszerveit megtisztítsa.

Masszázs kezeléseink széles választékából meg fogja találni az igényeinek leginkább megfelelőt, legyen az svéd-, aroma-, sport-, vagy gyógymasszázs. A forró szauna után próbálják ki.