Wellness szolgáltatások

A Holiday Club Hévíz Apartman Hotel wellnessében a felfrissülés és a megújulás várja. Szauna-Wellness törölközőjét, valamint fürdőköpenyét már bekészítettük apartmanjába.

 

 

Belső medencénk 27C fokos feszített víztükre és víz alatti világítása nemcsak a felüdülésre vágyókat hívogatja,  az ellenáramoltató sodrásában a sportos kihívást kedvelők is úgy érzik magukat, mint hal a vízben.

uszoda-holiday-club-apartman

 

 

Pezsgőfürdőnkben hangulatos világítás mellett kényeztetheti izmait a 37C fokos meleg vízben, miközben az erős vízsugarak jótékony masszázzsal frissítik vérkeringését.

pezsgofurdo-holidayclubheviz

 

 

Szaunavilágunkban a 87 Celsius fokos finn szaunában az izzadás nagyon alapos, de kíméletes testtisztítást eredményez, bőre megtisztul, fellélegzik. A heti rendszeres szaunaszeánsz alkalmával sörös, mézes, mentás és rebarbarás felöntéseket próbálhatnak ki.

szauna-holidayclubheviz

 

A Merülőmedence 12C fokos jéghideg vizét az igazán bátrak és edzettek próbálják ki a forró szauna után.

 

 

A 48C fokos illatos gőzfürdőben hangulatvilágítás és az eukaliptusz aroma jótékony hatása várja Önt, hogy tüdejét és légzőszerveit megtisztítsa.

gozfurdo-holiday-club-apartman

 

 

Masszázs kezeléseink széles választékából meg fogja találni az igényeinek leginkább megfelelőt, legyen az svéd-, aroma-, sport-, vagy gyógymasszázs. A forró szauna után próbálják ki.

massazs-holiday-club-apartman