Időpontfoglalás – reggeli és wellness

Az Önök egészsége érdekében fontosnak tartjuk, hogy apartman hotelünkben pihenésük ideje alatt is meg tudják tartani a jogszabályi és egészségügyi szabályoknak megfelelően az egymástól való 1,5 m távolságot.

Ennek érdekében a reggelinél és a wellness-ben limitáljuk az egyidőben ott tartózkodó vendégek számát és 2020. június végétől bevezettük a DIGITÁLIS SORSZÁMKÉRÉST, mellyel online tud időpontot foglalni a reggelihez és a wellness használathoz.

Kényelmes, gyors, mobilról is könnyen elérhető megoldást választottunk. Az időpontot akár már az érkezés előtt is lefoglalhatja, vagy tartózkodása alatt bármikor. A digitális sorszámot a recepción kihelyezett tableten keresztül is kérheti. Kattintson az Időpontfoglalás gombra, majd válassza ki, hogy a reggelihez vagy a wellness-be szeretne sorszámot kérni. A program az előre megadott létszám limiteknek megfelelően adja ki a sorszámot az egyes időszakokra vonatkozóan. A reggeli időpontok fél óránként vannak felosztva, a wellness-használat két óránként.

A lefoglalt időpont előtt Ön értesítést kap e-mailen és sms-ben, hogy elérkezett a kiválasztott szolgáltatás ideje.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal Ön is elégedett lesz és gondtalan, élményekkel teli pihenésben lesz része.